Investering

Nyligen beställde jag äntligen vackra vinglas från Riedel anpassade för den ljuvliga bordeauxblend. Passade även på att beställa en cab från Chile som har fått bra lovord. Glasen som beställdes är från Riedels vinumserie, mycket bra glas att ha! Har sedan tidigare burgogne- och rieslingglas som verkling förgyller drycken.
Riedel är familjeföretag som har varit verksamma i 250 år (!) och är just nu inne på 11:e generationen Riedel. De har ständigt jobbat med kvalitetsglas.

Ingen lugn och ro

Tyvärr har jag inte kunnat vara så aktiv på bloggen, som jag har velat. Var mycket i skolan innan den avslutades för sommaren och senaste är att jag har börjat sommarjobba samt läsa distanskurs i statistik under sommaren. Så det har inte varit någon lugn och ro den senaste tiden.
Jag har iaf hunnit att testa systembolagets e-beställningstjänst, i måndags fick jag ett trevligt sms. Där det stod att mina varor hade anlänt. Kommer en recension senare. Men tjänsten funkar bra, enda nackdelen är att man inte kan beställa ifrån vanliga sortimentet än så länge.
Senaste veckan har jag även renoverat lägenheten. Håller på med att tapetsera i vardagsrummet/sovrummet, kommer bli grymt fint!

RSS 2.0